Do ta
doni vendin
ku do të jetoni!

Të gjithë kemi një vend, por jemi duke kërkuar vendin e ëndrrave.

Informata mbi Projektet

Ne jemi plotësisht të përkushtuar për të ofruar shërbim superior për secilin prej klientëve tanë. Stafi ynë është i përkushtuar për të ju prezantuar vizionin dhe planin tonë dhe ndihmuar të zgjedhni më të mirën për ju.

Projektet e fundit

Nëse jeni duke kërkuar për një vend për ta quajtur banesë, ne do t’ju tregojmë planin tone!

Kontakti

Për më shumë informata na kontaktoni në:

Zyra Qëndrore
Rr. Adem Jashari, Drenas

Tel: +383 45 333 432
Email: aktivbuildings@gmail.com